Incasso

Heeft u een openstaande vordering? Hofstee Juridisch helpt u graag bij het incasseren van deze vordering.

 

Helaas laat het betaalgedrag van particulieren en ondernemingen regelmatig te wensen over. Dit kan gevolgen hebben voor uw eigen liquiditeit. Het is daarom raadzaam om voldoende aandacht te besteden aan creditmanagement. U behoudt daardoor niet alleen een gezonde cashflow, ook beheerst u zo uw debiteurenportefeuille.

 

Naast voldoening van uw vordering, wilt u natuurlijk graag uw klant behouden.

Hofstee Juridisch bepaalt daarom samen met u het plan van aanpak. Onze aanpak is zowel op het incasseren van de vordering, als op het behouden van een goede relatie met uw klant gericht. Dat betekent dat Hofstee Juridisch ook actief op zoek gaat naar oplossingen bij betalingsproblemen van uw klant.

 

De incasso-afdeling van Hofstee Juridisch werkt op basis van no cure no pay. Dat betekent: indien wij de betreffende vordering niet kunnen incasseren, zullen wij voor de verrichte werkzaamheden geen kosten in rekening brengen.

 

Heeft u vaak te maken met openstaande vorderingen? Dan kunt u zich abonneren op een incasso-abonnement. Met een incasso-abonnement kunt u voor een vast bedrag per maand tegen gereduceerd tarief onbeperkt gebruik maken van onze incasso-dienstverlening.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze incasso-afdeling via incasso@hofstee-juridisch.nl.

© 2013 Hofstee Juridisch