Over

Hofstee Juridisch

Hofstee Juridisch is medio 2013 opgericht door Mirjam Hofstee. Tijdens haar studie heeft Mirjam op diverse plekken werkervaring opgedaan. Zo heeft zij onder meer bij verscheidene advocatenkantoren gewerkt en is zij werkzaam geweest als student-assistent bij de Universiteit van Amsterdam. Mirjam vindt het belangrijk dat het recht voor een ieder toegankelijk is (zowel betaalbaar als begrijpelijk). Om dit na te streven, heeft zij Hofstee Juridisch opgericht. Een team van juristen en professionals staat klaar om u te voorzien van juridisch advies en u bij te staan tijdens een juridisch geschil.

 

Visie

Hofstee Juridisch wil bruggen slaan. Bruggen tussen de cliënt - u - en het recht. Hofstee Juridisch fungeert als gids om de cliënt wegwijs te maken in het juridische doolhof. Naast het oplossen van een juridisch probleem en/of het beantwoorden van een juridisch vraagstuk, betrekken wij u ook graag bij dit proces. Daarom hanteren wij een transparante werkwijze waardoor we u niet alleen helpen met uw probleem en/of vraag, maar we u hier ook actief bij betrekken om zo inzicht te bieden in zowel de voorliggende kwestie als onze werkwijze.

 

Tarieven

Omdat Hofstee Juridisch ernaar streeft een ieder toegang tot het recht te verschaffen, biedt Hofstee Juridisch gunstige tarieven die niet alleen passen bij de gewenste juridische dienstverlening, maar ook bij ú.

U kunt te allen tijde vrijblijvend (en kosteloos) contact opnemen met Hofstee Juridisch om te informeren welk tarief voor u(w situatie) gehanteerd wordt.

© 2013 Hofstee Juridisch